За мен

Павлина Стаменова маркетингЗдравейте,

Казвам се Павлина Стаменова и се радвам да Ви посрещна на моя блог.

От дълги години работя в областта на уеб и графичния дизайн, флаш анимации и фирмена идентичност.

През последните години особено се интересувам от Интернет маркетинг  и SEO оптимизация, като помагам на клиентите да направят своите сайтове по-интересни, привлекателни и полезни за потребителите.

В моята работа съм разбрала, че най-важното е да се работи за изграждане на авторитета и доверието към марката, така че тя да стане препочитана както за потребителите, така и за търсачките. Всички дейности, свързани с това носят активи, които с времето се трупат и работят за вас дълги години след това.

Някои от основните ми професионални интереси и области на работа през последните години са:

  • Създаване и популяризация на кратки видео филми
  • Герила маркетинг или нестандартни решения за популяризация на бранда
  • Организиране на фолклорен флашмоб за различни каузи и събития
  • Планиране и управление на софтуерни проекти, ERP системи и уеб базирани информационни системи
  • Бизнес анализи за нуждите от ефективни информационни решения и онлайн маркетинг
  • Въвеждане на съвременни уеб базирани системи в държавната администрация
  • Тенденции в онлайн маркетинга – Web 2.0, копирайтинг, SEO оптимизация

 

Моята истинска същност

Павлина Стаменова маркетологАко си затворя очите…  се виждам да ходя боса в планината по тесни криволичещи пътечки или зелени поляни с нацъфтели цветя. Лягам по гръб на мекия им килим и усещам силата на земята. Гледам небето и белите облаци, които плуват бавно и разкриват цял спектакъл на въображението. Долавям звуците на щурци, птички и собственото си сърце. Сърце, което копнее за мир, спокойствие, радост и обич.

Да не забравя за пенливите планински поточета, в които нагазвам с прашните си нозе и усещам че сякаш възкръсвам и умората в миг се стопява. Продължавам да ходя по реката вместо по пътя и стъпвам по камъни остри и обли, после спирам за почивка. Гребвам с шепите си от студената чиста вода и пия истинска свежест и благодат. След това се плискам и по тялото ми потичат приятни ледени струйки, които дълго след това ще ми напомнят за прохладата…

А брали ли сте някога мащерка на планинска поляна? Това е едно най-приятните усещания. Всичко зелено и на места лилави петна от нацъфтяла мащерка и тук там се върти и каца по цветчетата пчела. Всеки „облак“ от мащерка е с различен нюанс на лилавото – от бледо до тъмно лилаво, някои по-дребни, други – по-едри и ароматът им също е различен. Където стъпиш – започва да ухае, ръцете ти – също ухаят – сякаш се събужда вълшебство…. Такива полянки съм виждала на две места – на язовир Белмекен и хижа Рай – може би едни от най-красивите места на България.

Това съм аз в планината, далече от града, суетата и грижите на деня. А сега съм с „отворени очи“, виждам други неща в офиса, но пия от любимия ми планински чай от мащерка, който може би е виновен така да се размечтая…

 

Share Button