Конференция “СофтУни Конф” 16-18 май 2014

април 25, 2014 от
Категория: SEO новини 

конференцията “СофтУни Конф"“Учене чрез правене” е ръководния принцип при организация на обучението в Софтуерния университет “СофтУни”, както споделя неговият основател Светлин Наков.

Целта на този смел и мащабен проект, реализиран от началото на тази година, е да се подготвят качествени софтуерни специалисти, за които се знае, че има голям недостиг не само в страната, а и в чужбина.

Идеята е не “брадати професори”, а програмисти, доказали се в своята област, да обучават и предават своя опит и знания.

Именно за това програмата на университета предвижда след едно интензивно и натоварено обучение през първата година, да се премине към онлай обучение през втората, за да може студентите да започнат работа и да практикуват наученото чрез участие в реални проекти.

Паралелно с обученията СофтУни организира и редица семинари, курсове и конференции, които разширяват дейността извън рамките на университета.

На 16-18 май 2014 Софтуерният университет ни кани на конференцията “СофтУни Конф”, която ще се проведе в х-л Рила на Боровец.

Предвидени са лекции по основи на уеб дизайна и работа с Photoshop, WordPress, SEO оптимизация, въведение в облачните услуги, базите данни, MySQL и други, които са предназначени за начинаещи с интерес към технологиите, както и за студентите от СофтУни.

Събитието ще има и характер на тим билдинг с много забавления и неформални мероприятия.

Крайният срок за записване е 10.05.2014 г. , а за цени и други подробности може да видите на страницата на конференцията.

Share Button

Свързани публикации:

  1. Четвърта специализирана SEO конференция 2013
  2. Конференция за интернет реклама и SEO «Online Advertising» – в полза на онлайн маркетинга
  3. SOCIAL MEDIA MARKETING 2016 – Конференция за дигитален маркетинг и социални медии

Коментари

Вашият коментар