За предстоящия семинар „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри“

октомври 11, 2013 от
Категория: SEO новини 

Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри

Какво ново на SEO хоризонта

След SEO конференцията, проведена през март тази година, идва ред на следващото авторитетно събитие за годината – семинара „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри“.

Тъй като SEO е една наистина динамично развиваща се среда с постоянни нововъведения и променящи се правила, за втора поредна година става ясно колко е важно да се обсъждат новостите в бранша.

През 2012 година насочеността на семинара Новите SEO правила, както тогава каза Огнян Младенов, беше свързана с това как да правим „SEO в зоопарка – сред панди, пингвини и други гадини“.

Е, тази година, в отговор на очакванията за поредната гадина, се появи едно на пръв поглед безобидно птиче – колибри (Внимание!!! КОЛИ-бри), което дава повод семинарът да бъде посветен именно на новия „ъпдейт Колибри“.

Ако се чудите какво общо пък може да има най-малкото птиче в света с най-голямата търсачка на света  – Google, може да посетите семинара Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри, на който лекторите Васил Тошков, Огнян Младенов, Калин Василев, Геннадий Воробьов и Димитър Димитров ще ви разкрият актуалните промени за 2013 година, новите фактори, определящи наказанията от Google и всичко свързано с това как най-ефективно да управлявате онлайн репутацията си.

Семинарът ще се проведе на 30.10.2013 г. – сряда в Интерпред СТЦ, като регистрацията започва от 8 часа, а откриването е от 9 часа.

 

Каква е програма на семинара

Първа е презентацията „SEO одит“ на Геннадий Воробьов от Optimization.bg, на която ще бъдат разгледани 100 причини ЗА и 1 причина ПРОТИВ да се прави такъв. (заб. „Една причина против“ – да има нещо и за негативиста!)

Втората презентация е на тема „Наказания в Google“, а неин лектор е Огнян Младенов – управител на SEOM. В никакъв случай не бива да пропускате тази лекция, която ще разкрие това, от което всички се вълнуват най-много –  кога и защо можете да получите алгоритмични и ръчни наказания и най-важното, разбира се, как може да се избавите от тях.

Васил Тошков, управител на Cloxy, ще продължи с презентация на тема: „Покажи бранда си на Google“. Тази презентация мисля, че е продължение на това, за което той говори на SEO конференцията, свързано с новите тенденции да се върви от авторство към авторитет, защото Google вече търси бранда.

Следващата презентация е на  гост-лектора Олег Саламаха от NetPeak, чиято тема е „Нюансы продвижения под Яндекс“ – нещо, което до сега не се е обсъждало на провежданите у нас събития, затова ще бъде интересно да се чуе.

Обещаващо да бъде интересна е и следващата лекция на Димитър Димитров от Inbound.bg, на която ще се говори за еволюцията на локалното търсене – Google Plus Local.

Накрая Калин Василев от ORM.bg  ще ни запознае с „Управление на репутация – инструменти, полезни съвети и техники за мониторинг“.

Полета на колибрито

Ако съм успяла да ви заинтригувам, заповядайте на семинара, за да влезете в крак или по-точно в полет с ъпдейт Колибри.

Благодаря на организаторите от Interactive Seminars и техните партньори от SEOM.bg, които предоставиха възможност за регистрация с промо код за 40% отстъпка, като допълнителна добавена стойност за читателите на onlinevisia.com.

Регистрирайте се с 40% отстъпка и Промо код: w8s.


Вижте как да стигнете до събитието на картата.

Вижте по-голяма карта

Share Button

Коментари

Вашият коментар